Protestantse Kerk in Nederland
Petrakerk Veenendaal
 
 
Communicatie rondom de Petrakerk Communicatie rondom de Petrakerk

Wijkgemeente Centrum-Zuid kent een dicht netwerk van communicatiemiddelen. Op de Zondagsbrief worden, naast de orde van dienst, actuele pastorale en diaconale berichten aan de gemeente kenbaar gemaakt.

In het gezamenlijk blad Samen Eén wordt een scala van informatieve en bezinnende onderwerpen onder de aandacht van de gemeente gebracht.

De wijkgemeente kent sinds jaar en dag een traditie als het gaat om Groothuisbezoek of Wijkcontactavonden, meestal bedoeld voor theologische, pastorale, diaconale bezinning.

Naast deze vormen van communicatie presenteert de wijkgemeente zich op het Internet. Heeft u suggesties, aanvullingen, onderwerpen? U kunt altijd contact opnemen via

We willen ook graag weten in hoeverre u zich betrokken voelt bij de Petrakerk. U kunt dit aangeven door het invullen van de vragenlijst. Hier kunt u ook aangeven of u prijs stelt op bezoek vanuit de gemeente en of u zelf actief bezig wilt zijn. 

terug
 
 
 

Inloggen


 

9e zondag van de herfst---------------DEZE DIENST WORDT---------------GEHOUDEN IN----------------- DE GOEDE REEDE !! ------------- aanvang 10:00u!! --------
datum en tijdstip 18-11-2018 om 10:00u
meer details

 
Huisvestingscommissie a.s. zondag
meer
 
Privacyverklaring Protestantse Gemeente Veenendaal

Lees verder
 
Pastoraal meldpunt
meer
 
PGV-Vitaal Petrakerk
klik hier
 
Bestelformulier collectemunten
Klik voor de tekst
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.